Hier vind u al onze producten
en links naar de fabrikanten

die wij
vertegenwoordigen..

Uitsluitend via promotionele wederverkoop


Onze producten


Neem contact op

Kenteken card overzicht
muismat
Zonnebrand-tube-01

Wij zijn Brinxx, hèt aanspreekpunt voor de promotionele distributeur in de Benelux.

Brinxx werkt samen met een aantal fantastische Europese fabrikanten, waar kwaliteit altijd voorop staat. Vraag en aanbod worden samengebracht in een handig en gebruiksvriendelijk platform. Met onze leveranciers zorg je dat jij je onderscheidt in het aanbod binnen de promotionele markt. Ons uitgangspunt is de samenwerking met distributeur én de eindklant om zo tot de beste gezamenlijke resultaten te komen. 
Wij weten immers wat uw klant beweegt.

Exclusieve leverancier voor de Benelux van

Ted Gifted

Een expert als het gaat om lanyards, skibuffs, mondkapjes, brillendoekjes, etc..

Bekijk leverancier

Malfini

Malfini is marktleider en het snelst groeiende bedrijf in promotioneel textiel in de EU met meer dan 9.000 verschillende producten in alle maten en kleuren.

Bekijk leverancier

Onze producten

Handcrème & Zonnebrandcrème

Hoge bescherming tegen de zon de waterproof formule geeft bescherming tegen UVA/UVB-straling ideaal tijdens blootstelling aab de zon. De crème trekt zeer snel in waardoor de huid fluweelzacht aanvoelt.

Bekijk producten

Kentekenmapjes & Document tassen

Prachtige kunstlederen mapjes voor 4 creditcards en gevouwen papieren documenten. In diverse uitvoeringen en verschillende kleuraccenten leverbaar.

Bekijk producten

Muismatten & Bureauonderleggers

Kom nu ook in beeld bij uw klant. De muismatten, baliematten maar zeker ook de onderleggers zijn de mooiste plek om uw logo in beeld te hebben bij uw klanten.

Bekijk producten

Blusdekens

Met een Naaais blusdeken blus je snel beginnende en kleine brandjes in en om je huis. De blusdeken is gemaakt van glasvezeldoek en heeft een afmeting van 1.20m bij 1.80m.

Coming Soon

Over ons

Wij zijn Brinxx, aangenaam kennis te maken!

Ons uitgangspunt is de samenwerking met distributeur én de eindklant om zo tot de beste gezamenlijke resultaten te komen. Wij weten immers wat uw klant beweegt.


Lees verder

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Thoornpolder 52
2134 WN Hoofddorp

Contact

Neem contact met ons op